Informatieavond 17 mei 2024

Het afgelopen jaar hebben we niet stilgezeten, al doet deze website dat misschien vermoeden. Er hebben door het jaar heen verschillende informatie-avonden plaatsgevonden. Daarnaast zijn we met de gemeente Etten-Leur in overleg over een plaats om te landen binnen het project de Haansberg.

Op vrijdagavond 24 mei om 20.00 uur is er weer een informatieavond. Heb je interesse in wonen in een ecowijk, kom dan ook naar deze avond. We geven informatie over waar we nu staan in de ontwikkeling van een ecowijk in Etten-Leur.

Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor al je vragen. Bekijk hieronder de flyer.

Wij maken graag met je kennis! Afhankelijk van het aantal aanwezigen, bepalen we waar de avond in Etten-Leur gehouden wordt. Daarom graag even aanmelden via info@brundlandt.nl of een telefoontje of berichtje naar 06-38466817 (Theo Poppe).