Irene van Haaren (Bestuurslid)

Ik ben Irene van Haaren. Mijn beroep is onderwijspsycholoog gespecialiseerd in leer- en ontwikkelingsstoornissen. Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben, wil ik nu een eigen bedrijfje op gaan zetten.

Ik ben moeder van 4 kinderen, die inmiddels allemaal uitgevlogen zijn. Mede via hen ben ik me steeds meer gaan interesseren in de invloeden van culturele verschillen, voeding, luchtcondities, straling, cultuur, etc. op de gezondheid en het welzijn van mensen.

Al deze interesses en invloeden tezamen hebben mij vorig jaar doen besluiten mijn hart te volgen en de driejarige BOCAM-opleiding te gaan volgen. Deze opleiding richt zich op de Traditionele Chinese filosofie en geneeswijzen, bewegingsleer (Qigong enTaichi), massage en acupressuur, kruiden- en voedingsleer.

Ik denk dat de link naar het wonen in een ecowijk dus snel gelegd is. Als je oog hebt voor het persoonlijk welzijn, de leefomgeving, culturele factoren, natuurlijke materialen en voeding voelt het wonen in een ecowijk als thuiskomen.

Ik heb me dan ook al snel aangemeld als bestuurslid omdat ik het initiatief een heel warm hart toedraag en erg graag mijn steentje bij wil dragen aan het tot stand komen van dit geweldig initiatief.